Betaling & Tarieven

Betaling en tarieven

Als de behandeling is afgerond, reken ik de vooraf besproken kosten met u af. Dit kan bij voorkeur door middel van een pin betaling. U ontvangt meteen een factuur per email met daarop de gedane behandelingen en tarieven. Deze factuur kunt u door mailen naar uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw verzekeringspakket ontvangt u dan een vergoeding van uw verzekering. Mocht u niet in het bezit zijn van de digitale mogelijkheden, kan het natuurlijk ook op papier aangeleverd worden (alles is bespreekbaar).

De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse zorgautoriteit (www.nza.nl). Kinderen tot 18 jaar krijgen alle behandelingen 100 procent vergoed vanuit het basispakket.
Daarnaast zal ik altijd proberen rekening te houden met de kosten, zodat we zo veel mogelijk binnen uw verzekering/ vergoedingen blijven.

Verder betaalt u voor een tandvlees meting bij MultiMondzorg een laag tarief van 129,- euro ipv de 204,16 euro die door de NZA is geïndiceerd. Dit is zo besloten omdat wij graag de drempel zo laag mogelijk houden.
De mondgezondheid staat voorop. ‘Meten is weten’ En hoe meer wij weten, hoe beter de zorg is die wij kunnen leveren.

Annuleren of verzetten van afspraken

Indien u verhinderd bent verzoek ik u vriendelijk dit minstens 24 uur van te voren (één werkdag) telefonisch of per e-mail door te geven. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Komt u een gemaakte afspraak niet na of is deze te laat afgemeld? Dan wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Tarievenlijst 2024 NVM

[/vc_column_text][vc_empty_space height="18px"][vc_column_text][gview file="https://www.multimondzorg.nl/wp-content/uploads/2018/04/MultiMondzorg-privacyverklaring-1.pdf" height="750px" width="50%" save="0"]

Maak vandaag nog een afspraak